Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om smått og stort som opptar oss i Posisjon

Se våre retningslinjer for personvern
Trenger du hjelp til å finne riktig retning?
Ta kontakt

Idrettsgallaen 2024 kommer til Trondheim og vi er en del av teamet som skal bidra til tidenes idrettsfest i Trondheim Spektrum.  

Posisjon er stolte over å være det valgte byrået som skal bidra til å fylle Trondheim Spektrum med 7000 mennesker. En av utfordringene er å gjøre Idrettsgallaen kjent som et helt åpent arrangement. Frem til nå har gallaen av de fleste blitt oppfattet som et lukket arrangement, kun for inviterte. 

 

6. januar kommer hele idrettsnorge til Spektrum for en heidundrende feiring av idrettsåret som har gått.

Jobben vår inkluderer en god analyse av hvem disse 7000 menneskene som skal fylle hallen er. Deretter er det laget en strategi for hvordan vi når ut til publikum. Det er allerede iverksatt målrettet kommunikasjon i ulike kanaler. I tillegg har vi designet uttrykket for Idrettsgalla 2024 med både form, farge og tekst. I sum godt planlagte aktiviter som går gjennom hele 2023 – og som skal ende i en fullsatt sal 6. januar 2024. I ettertid skal vi kunne si at «dette ble virkelig Idrettsgallaen for alle»!

Det er godt håp om å lykkes i et Trøndelag som vi vet kan mobilisere når det gjelder, og som er svært glade i å sette publikumsrekorder. I tillegg har vi gode tradisjoner for å hylle våre mestere innen idrett, og alle ildsjelene som er i og rundt idretten. Det er dette Idrettsgalla handler om, og nå løftes arrangementet noen solide hakk opp. 

Det er Norges Idrettsforbund gjennom Trøndelag Idrettskrets som er vertskap for arrangementet, og det vil bli den største idrettsgallaen som er arrangert i Norge.  

Idrettsgallaen ble arrangert for første gang i 2002 og har vært arrangert i Hamar, Oslo og Stavanger, men det er første gang arrangementet faktisk blir avholdt i Trondheim. Trondheim har blitt tildelt arrangementet hele to ganger, og begge gangene har det blitt avlyst på grunn av pandemien. Alle gode ting er tre, og i 2024 vil det skje. Organisasjonssjef i Trøndelag Idrettskrets Kjell Bjarne Helland sier han skal vise at trøndere er fantastisk godt vertskap, og at folk skal føle på at det er en galla for alle.

Når vi nå får Idrettsgallaen til Trondheim er vi veldig opptatte av at det skal være en galla for alle. Vi erkjenner og har opplevd at folk tror den bare er for folk som driver idrett eller er en del av idrettsfamilien, men sånn er det ikke. Dette er som å gå på et hvilket som helst arrangement, sier Helland.

Posisjon har satt sammen et godt team, med god erfaring i merkevarebygging og med relevant arrangementserfaring. Vi skal jobbe strategisk med kommunikasjon av merkevaren Idrettsgalla, og sørge for at arrangementet blir markedsført i riktige kanaler mot riktig publikum. 

Jakter publikumsrekord og flere muligheter

Helland og Trøndelag Idrettskrets har en helt klar målsetting om 7000 solgte billetter og dermed sikre at byen med Trondheim Spektrum får en sterk posisjon som arrangør også for framtidige arrangement. 

Det er ikke til å underslå at vi har en ambisjon og interesse om at Idrettsgallaen skal ha sin naturlige tilhørighet i Trondheim og Spektrum. Vi har et fantastisk anlegg, og det er et klart ønske om å arrangere Idrettsgallaen flere ganger. Samtidig har vi respekt for Hamars tradisjoner, sier Helland.

Bli med på festen – sikre deg din plass!

Billettsalget er allerede i gang, til det som blir en helaften hvor vi feirer utøvere, trenere og ildsjeler fra hele Norge.

Datoen er 6. januar, så det er bare å merke av i kalenderen – 2024 det altså! Ta med deg venner, familie, laget ditt, arbeidskollegaer, organisasjonen du er medlem av, korpset eller foreningen – for å nevne noe. Her er alle velkomne – for dette er idrettsgallaen for alle! 

PS: Vi vet det er lenge til jul, men dette er en perfekt julegave til kollegaer, familie og venner! Eller hvorfor ikke gjøre som oss; legg julebordet til Trondheim Spektrum 6. januar. Dress, kjole, kjendiser, underholdning og topp stemning.
Kjøp billetter her

Lyst til å lese mer?

Nedenfor ser du to tidligere nyhetssaker vi tror du kanskje vi like, ta en titt da vel.

Hold deg oppdatert om smått og stort som opptar oss i Posisjon