Ta kontakt

Har du en utfordring og ønsker sparring, eller er du nysgjerrig og har lyst til å vite mer om hva vi i Posisjon kan tilføre deg og din bedrift?
Døra vår er åpen, og vi er alltid klar for en uformell prat.

telefon: 915 15 004

e-post: posisjon@posisjon.no

Ingvald Ystgaardsvei 3A, 7047 Trondheim, Norway

Møt våre ansatte

Daglig leder / Rådgiver

Hanne Walstad

Vår daglige leder har lang erfaring med merkevarebygging og markedsstrategisk arbeid. Både som rådgiver i Posisjon, men også som markedssjef for store nasjonale merkevarer. Rendyrking av ASK-modellen er nøkkel til suksess, ifølge Hanne.

Kontorets mest lydsensitive. Hysssj!

hw@posisjon.no

950 38 500

Rådgiver

Victor Andersen

Victor har kofferten full av kompetanse og erfaring, og har selv forelest i merkevareledelse både ved Orklas merkevareskole og på BI. Victor er en av gründerne av Posisjon, og har selv drevet selskapet i over 20 år.

Victor snakker med tydelig stemme, og et varmt hjerte.

va@posisjon.no

915 15 004

Kommunikasjonsrådgiver

Alexandra Bergan

Alexandra er en solid kommunikasjonsrådgiver, med spisskompetanse innen eiendomsbransjen. Hun har hatt kommunikasjonsansvar for store prosjekter og tilfører helhetlig strategi og gjennomføring.

Kontorets beste sjonglør.

alexandra@posisjon.no

410 86 221

Rådgiver

Terje Lund

Vi tør påstå at Terje er byens mest erfarne reklamemann. Kundene stoler på Terje, og han leverer hver gang. Han har også drevet eget byrå og deler villig sin kompetanse innen analyse, strategi og kommunikasjon.

Terje kobler av på hytta, vel fortjent.

tl@posisjon.no

900 99 409

Digital Designer

Søren Hornum

Søren er en dedikert og svært kreativ digital designer. Søren skaper innhold som både er visuelt behagelig, samtidig som han tørr å utfordre og tenke nytt. Søren gjør merkevarer levende, og kundene stolte.

Posisjons sosialminister. Påtvunget, men akseptert.

sh@posisjon.no

976 83 173

Grafisk Designer

Annette Berget

Annette er en allsidig dame og en svært erfaren grafisk designer. Hun leverer solide løsninger og kan vise til innholdsrike og lange kundeforhold. Annette tar dypetsing på strak arm, ingen skal miste et hår på hodet.

Kontorets general.

ab@posisjon.no

416 17 259

Art Director

Hanne Johansen

Hanne tenker stort og helhetlig, gjerne i et digitalt univers. Hun har lang erfaring og kompetanse innen webdesign, UI/UX og merkevareutvikling. Hanne er nysgjerrig på å lære nye ting, og trives best når hun får jobbe på tvers av fagfelt.

Stille vann har dypest grunn.

hlj@posisjon.no

979 79 580

Grafisk Designer

Marthe Groven

Marthe er biologen som ble grafisk designer. Hun har lang erfaring som magasinredaktør, og ansvarlig formgiver. Marthe er god på å kombinere kundens ønsker med funksjonelt design som gir ønsket effekt. Ikke bare skal det se tøft ut, det skal virke også.

Kontorets gårdskjerring.

mg@posisjon.no

951 01 489

Rådgiver

Torgrim Olsen

Torgrim har solid ledererfaring og har en analytisk tilnærming til kundens utfordring. Teamets ferskeste jobber systematisk og strukturert. Det gir tillit. En bedre relasjonsbygger enn Torgrim skal du lete lenge etter.

Fra Champions League til Posisjon. Same, same, but different.

to@posisjon.no

416 77 619

Art Director

Anita Habberstad

Med solid erfaring fra reklame- og boligbransjen kan Anita vise til en lang rekke konsepter og merkevarer hvor hun har stått som ansvarlig for visuell profil og helhetlig identitet. Anita lever seg inn i konseptene, og står solid i møte med utfordringer.

ah@posisjon.no

901 59 535