Eierskap, Kreativitet, Teamwork og Engasjement

Posisjon

Posisjon AS ble etablert i 2001 med en klar ambisjon om å være et rådgivnings- og kommunikasjonshus med 100 prosent fokus på våre kunders resultater i deres virksomhet. Helt fra starten av, har eierskap og personlig engasjement stått sentralt i vårt verdigrunnlag.

Kloke Hoder

Team
Posisjon

Posisjon er en kreativ gjeng som drives av analyse, innsikt og engasjement. Vi tror på å være modige og på å tenke nytt om etablerte sannheter.

Vi brenner for å skape kommunikasjon som engasjerer, involverer, berører og, ikke minst, oppnår mål. Vi har lang erfaring innen alle disipliner av kommunikasjonsfaget og vår ambisjon er å utgjøre en forskjell for våre kunder. Les mer om våre tjenester

20-årig trønder

Selv om Posisjon er en hardbarka trønder vil du i dag høre flere dialekter når du møter hele teamet. Vi kan til og med proklamere at det er deilig å være dansk i Posisjon.

Engasjement og eierskap til kundens utfordring har vært en del av Posisjon sitt DNA fra dag 1. Det er jeg stolt av.

Victor Andersen, Gründer

Ekte er kjerneverdien som oppsummerer våre verdier

EKTE

Verdigrunnlaget er mer enn fine ord. Det er forpliktelse, både overfor hverandre, våre kunder og det vi leverer. Vi forplikter oss også til fremme miljømessig og sosial bærekraft i Posisjon. Både gjennom eget arbeid, og gjennom våre leveranser ut til kundene.