Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om smått og stort som opptar oss i Posisjon

Se våre retningslinjer for personvern
Trenger du hjelp til å finne riktig retning?
Ta kontakt

Sterk nysignering i team Posisjon

Posisjon har kvesset knivene det siste året. Foreløpig sistemann inn døra er Torgrim Olsen.

Torgrim hadde første arbeidsdag hos oss i midten av august, og kom til oss fra stillingen som markeds- og medieansvarlig i Rosenborg Kvinner. Med solid erfaring fra tidligere roller blant annet som leder og konsulent, er vi trygge på at han vil tilføre kompetanse og kapasitet til eksisterende og nye kunder av Posisjon. 

Jeg vil lære mer, og gleder meg til å jobbe tett med kunder og bidra til utvikling og vekst. Posisjon kler meg godt, ekte og folkelig. Det kan jeg stå for.

Smidig onboarding

Hos oss har Torgrim blitt en del av rådgiver-teamet. Onboardingen pågår fremdeles, men Torgrim er en erfaren mann som allerede har tatt til seg både ansvar og oppgaver. Relasjonslisten er lang, og Torgrim er så vidt i gang. Det er vanskelig å si nei til en uforpliktende prat med Torgrim. Lett å like, og en person du kan stole på.

Våre verdier oppsummeres i ordet EKTE. Det står for Eierskap, Kreativitet, Teamwork og Engasjement. Torgrim sjekker av på alle boksene og er en lagspiller som vet å spille andre gode. Hans erfaring innen ledelse, merkevarebygging og kommunikasjon vil komme både oss og våre kunder til gode.

Velkommen til oss, Torgrim.

Ønsker du å ta en prat med Torgrim? Send en mail eller ring han da vel.
to@posisjon.no / 416 77 619

Torgrim har solid ledererfaring og har en analytisk tilnærming til kundens utfordring. Teamets ferskeste jobber systematisk og strukturert. Det gir tillit. En bedre relasjonsbygger enn Torgrim skal du lete lenge etter.

Fra Champions League til Posisjon. Same, same, but different.

Lyst til å lese mer?

Nedenfor ser du to tidligere nyhetssaker vi tror du kanskje vi like, ta en titt da vel.

Hold deg oppdatert om smått og stort som opptar oss i Posisjon