Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om smått og stort som opptar oss i Posisjon

Se våre retningslinjer for personvern
Trenger du hjelp til å finne riktig retning?
Ta kontakt

Posisjon i ny drakt

Herreminjuldag – Posisjon har rukket å bli 21 år! Og vi som ikke har feiret 20-årsdagen enda. Damn you Corona!

Ny sjef, nye folk, mer kompetanse og mer kreativitet. Det er på sin plass med nye hjemmesider som faktisk gjenspeiler det bildet vi har av oss selv i dag; En fresh 20-åring med vind i håret.

Grunnfilosofien er fortsatt den samme – det må ingen tvile på. Vi er trofast mot vår arbeidsmetodikk; analyse, strategi og kommunikasjon. I den rekkefølgen. Vi er fremdeles et strategisk kommunikasjonshus som jobber med fakta og innsikt som fundament. Vi har bare fått en sprekere innpakning, som bedre viser frem vår kreative side.

Det er på sin plass med nye hjemmesider som faktisk gjenspeiler det bildet vi har av oss selv i dag; En fresh 20-åring med vind i håret.

Med våre nye nettsider ønsker vi å vise frem hvem vi er, hva vi står for og hva vi kan tilføre andre. Hele gjengen har tatt eierskap til utviklingen av Posisjon i ny drakt. Det kreative teamet har fått brynt seg og jobbet i lag, både med det visuelle og selve innholdet. Engasjement har aldri vært et problem i Posisjon, og her kan vi definitivt si at hele gjengen har vært delaktig.

En nettside Posisjon verdig!

Vi er stolte av å presentere en nettside som viser nytenking og kreative finesser. Vi har ønsket å ivareta det som har vært bra og forbedre der det har vært nødvendig. Resultatet er en nettside Posisjon verdig.

Ta deg en runde rundt, enten du kjenner til oss eller ikke. Kanskje finner du noe nytt og interessant du ikke visste om oss. Søren har lagt til noen små finurligheter her og der. Ser du dem?

Trenger din bedrift nye nettsider, eller kanskje bare en oppfrisking av eksisterende plattform? Ta kontakt med vår kommunikasjonsrådgiver Alexandra Brygfjeld

alexandra@posisjon.no / 410 86 221

Lyst til å lese mer?

Nedenfor ser du to tidligere nyhetssaker vi tror du kanskje vi like, ta en titt da vel.

Hold deg oppdatert om smått og stort som opptar oss i Posisjon