Få hjelp til å holde en stødig og jevn kommunikasjon

Posisjon TxT – når du trenger flere hender!

Siste aktuelle nytt fra bedriften på nettsiden, jevnlige oppdateringer i sosiale medier, nyhetsbrev til alle kunder og innholdsproduksjon på ukentlig basis! Er du en av de som sliter med å få tid til denne typen oppgaver i en travel hverdag? Da må du sjekke ut PosisjonTxT.

Du er ikke den eneste..

Stadig flere bedrifter seiler akterut når det gjelder å holde sine egne kanaler og flater oppdaterte på en regelmessig basis. Siste nyhetssak på nettsiden er fra september 2023, Facebook og Instagram er det ingen som vet hvem som har ansvaret for lengre, og LinkedIn-kontoen har samla digitalt støv siden den ble opprettet! Noe kjent her?

Dessuten har man jo ingen til å skrive de sakene man ønsker å formidle ut til verden. Fordi det sluker tid, man mangler ofte de gode ideene, eller at man mangler noen i staben som føler seg komfortabel med skrivekunsten. Og det å treffe det riktige publikummet føles som ren bingo hver eneste gang man legger ut noe.

Derfor har Posisjon nå opprettet et eget produkt – Posisjon TxT, der du og din bedrift kan få hjelp til å beholde en kvalitetssikret, stødig og jevnlig kommunikasjon både på egne flater internt og eksternt ut til omverdenen. Vi hjelper også til med plassering av innhold som gjør at du treffer potensielle kunder.

Dette kan vi tilby

Innholdsproduksjon

Vi skriver nyhetsartikler, reportasjer, interne nyheter, annonsørinnhold og generell innholdsproduksjon. Din bedrift får tilgang på en egen skribent som har årelang erfaring innen journalistikk blant annet fra VG og Adresseavisen. Posisjon tar ansvar for å publisere artikler både på nettsider, internsider og utformer nyhetsbrev som sendes ut.

Grafisk design

Posisjon har et team med erfarne og kreative grafiske designere som ivaretar bedriftens visuelle profil når innholdet skal presenteres for verden!

Programmatisk plassering

Programmatisk bannerannonsering er en metode for annonsering på nettaviser der annonseplass kjøpes og selges automatisk gjennom bruk av avanserte algoritmer og maskinlæringsteknikker. Ved å bruke programmatisk bannerannonsering kan bedrifter målrette annonser til spesifikke målgrupper basert på data som demografi, atferdsmønstre og interesser. Dette kan bidra til å forbedre effektiviteten og nøyaktigheten av annonseringen, samtidig som det er mer kostnadseffektivt enn direkte kjøp.

Målretting i sosiale kanaler

Posisjon samarbeider med Octi AS, som er spesialister på programmatisk annonsering og plassering av innhold på sosiale kanaler som Facebook, Instagram, Snapchat og TikTok. På denne måten får vi mest ut av innholdet som produseres, og din bedrift kan være sikker på at kommunikasjonen er målrettet og kvalitetssikret. Sammen med Octi kan vi også ta kontroll på bedriftens Google Ads, som lar bedrifter vise annonser på Google sitt søkeresultat. Tekstannonser på Google Ads når et målrettet publikum som søker etter dine produkter eller tjenester, for deretter å generere trafikk til nettsiden og øke sjansen for potensielt salg/generering av leads.

Velg det som passer for deg

Posisjon har skreddersydde pakker som dekker ditt behov, alle med en forutsigbarhet med tanke på hva du får levert fra oss til enhver tid. Pakkene er definert ut i fra antall timer som settes av til tekstproduksjon og eventuell publisering i ulike kanaler. Vi kan også både pakke inn og sende ut nyhetsbrev. Vi gjør det for mange, og kan også gjøre det for deg.

Det koster ingenting å ta en prat med oss i Posisjon. Sammen kan vi avdekke hva som passer for deg og dine behov. Første skritt er å sende oss et lite vink. Du kan ringe, sende mail eller benytte kontaktskjema på vår hjemmeside.

Les mer om oss!

Har du lyst til å vite mer om hvordan vi kan gi kan bistå? Ta kontakt med kommunikasjonsrådgiver Alexandra eller en av de andre rådgiverne i Posisjon for å høre mer om hvordan vi sammen kan jobbe med innsikt.

alexandra@posisjon.no / 410 86 221