Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om smått og stort som opptar oss i Posisjon

Se våre retningslinjer for personvern
Trenger du hjelp til å finne riktig retning?
Ta kontakt

Profilering / Design / Markedsføring / Innsikt

Big Bite

Ny profil
Kampanjer
Fornyelse Dagens

Big Bite tilbyr rask og rimelig mat i farta og er et fastfoodkonsept som har nysmurte subs som hovedprodukt. Subs er ferske baguetter med en myk konsistens og som etter å ha blitt varmet i ovnen får en litt crispy overflate.

Posisjon har jobbet med hurtigmatkjeden Big Bite siden 2015. Big Bite har en målgruppe som favner bredt, fra ungdomsgjengen som er innom i langfri, arbeidskara som vil unne seg noe godt til lunsj og familien på handletur. Og alt imellom. Det som binder dem sammen, er ønske om rask og rimelig mat i farta. Big Bite skal være et lett valg.

Sammen med Posisjon har vi jobbet frem et helt nytt uttrykk for våre kampanjer. Ved bruk av innsikt, er det skapt et tidsriktig og moderne design som er lett å gjenkjenne. Designet ivaretar lekenheten til merkevaren, og skaper mer dynamikk mot forbrukeren. Et realt løft og en solid jobb som treffer!

Sebastian, Markedssjef Big Bite

Vi utvikler konsepter, lager kampanjer og jobber daglig med grafisk design og produksjon for Big Bite.

Posisjon er takknemlig for en kunde som Big Bite, som lar oss bidra både innenfor markedsstrategi, markedsplanlegging og aktivitetsplaner. Det gjør at vi kan tenke langsiktig, samtidig som vi er beredt til å snu oss raskt når ting oppstår. Som en pandemi for eksempel. Et godt fundament i form av merkevareplattform er avgjørende.

For Big Bite gjør vi det meste innenfor kommunikasjonsfaget. Vi utvikler konsepter, lager kampanjer og jobber daglig med grafisk design og produksjon. Vi er med og produserer filmer både til kommersiell bruk og til interne happenings. I 2022 har vi også vært så heldig og fått jobbet med en totalgjennomgang av grafisk profil og visuell identitet. Modernisering av logo, nye farger, typografi, elementer, bildestil og tone of voice. Et meget givende arbeid hvor vi jobber i sprinter med tydelige milepæler, side om side med Big Bite.

Nye fonter
Big Shoulders er Big Bite’s nye hovedfont. Den har et mer moderne og lekent utrykk og god kontrast mellom snitt som gir kreativt spillerom i designet.

Justering av farger
Rødt og gult er beholdt som viktige farger for Big Bites utrykk samtidig som det er lagt til flere fargetoner med inspirasjon fra maten som serveres.

Fornyelse av logo
Logoen er forenklet til et renere utrykk som er mer anvennelig samme med resten av den nye profilen.

Ny bildestil
Mindre fokus på maten, og større fokus på kundene som spiser den. Mangfoldet i Big Bite får hovedrollen.

Hold deg oppdatert om smått og stort som opptar oss i Posisjon