Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om smått og stort som opptar oss i Posisjon

Se våre retningslinjer for personvern
Trenger du hjelp til å finne riktig retning?
Ta kontakt

Totalleverandør av kommersielle kommunikasjontjenester

Skyhøye ambisjoner

Profiloppdatering
Kampanjer
Partner- og kundeundersøkelser
Rådgivning
Merkevarebygging

Posisjon har vært i partnerskap med Kolstad siden 2016. I 2022 signerte vi en treårig samarbeidsavtale som totalleverandør av kommersielle kommunikasjonstjenester for klubben. 

Posisjon har levert både publikum- og partnerundersøkelser til klubben siden 2017. Denne innsikten har gitt både oss og Kolstad et svært godt grunnlag for beslutninger og veivalg. Gjennom årlige undersøkelser kjenner vi godt til klubbens styrker og forbedringsområder, og kan prioritere tiltak som gir effekt på total tilfredshet. Kjennskap til målgruppen og hva som er viktig for dem er avgjørende for å treffe med god kommunikasjon. Posisjon leverer ikke bare tall og grafer, vi leverer god rådgivning og er diskusjonspartnere for teamet i Kolstad. 

Kolstad har gitt oss fullt innsyn, og vi følger med billettsalget fra dag til dag. Det er en tillit vi verdsetter høyt, og som gir direkte verdi tilbake til Kolstad. 

I 2022 har vi jobbet med kampkonsept, sesongkortkonsept og generell merkevarebygging. Vi jobber med videreutvikling av den visuelle profilen og har allerede skapt en rekke analoge og digitale kampanjer.

De færreste har gått glipp av Kolstad Håndballs storsatsning og ikke minst nysigneringer. Herregud så spennende tider vi har foran oss. Posisjon er ekstremt stolt samarbeidspartner og totalleverandør av kommersielle kommunikasjonstjenester.

Hold deg oppdatert om smått og stort som opptar oss i Posisjon