Personvern

Hensikten med en personvernerklæring er å gi deg oversikt over ulike opplysninger som samles inn og hva denne informasjonen benyttes til. Ved kontakt med oss i Posisjon, gir du oss tilgang til opplysninger om deg. Les videre for å innsikt i hva som skjer med denne informasjonen.

Personvernsopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg, navn, telefonnummer og e-post. Brukermønster på nettstedet du besøker kan også regnes som personopplysninger og lagres. Dette kan være hva du har klikket deg inn på, om du har abonnert på nyhetsbrev, likes du legger igjen eller hvor lenge du er inne på nettsiden og undersider. 

Informasjon vi samler inn

Posisjon.no bruker analyseverktøyet Google Analytics for å samle inn statistikk om brukeradferd. Google Analytics gir oss tilgang til informasjon som for eksempel besøkstid, varighet og hvilke sider som besøkes. Det blir ikke lagret noen personopplysninger rundt dette. Google Analytics bruker cookies. Om du vil lese mer om cookies trykk her.

Er du kunde hos oss, eller skal bli det, samler vi inn nødvendig informasjon. Denne informasjonen vil kunde gi fra seg frivillig, da dette er nødvendig for å opprette gyldig kontrakt eller avtale. Ved et slikt tilfelle samler vi inn informasjon som navn, adresse, epost, organisasjonsnummer og annen øvrig informasjon. 

Posisjon er tilstede på sosiale medier. Vi har installert Facebooks «pixel» – et script som måler trafikk på tvers av Facebooks grensesnitt og posisjon.no. Denne dataen kan benyttes til å levere spesialtilpasset innhold til besøkende på posisjon.no, og til markedsføring på Facebook. Om du vil lese mer om Facebook og personvern trykk her.

Søknad på stilling

I Posisjon tar vi jevne gjennomganger av innsendte søknader og vurderer de. Dersom du er relevant for en eller flere utlyste stillinger tar vi kontakt med deg, om søknaden ikke er relevant eller passende for våre behov vil den bli slettet.

Nyhetsbrev og arrangementer

Posisjon sender ut nyhetsbrev og invitasjoner til arrangementer. Om du takker ja til nyhetsbrev godkjenner du også at vi tar vare på noen personopplysninger om deg. Vi tar vare på kontaktinformasjon navn, e-post og firma/arbeidsgiver. Om du ikke vil motta nyhetsbrev av oss, sletter vi personinformasjonen din. Om du takker ja til en arrangement-invitasjon kommer vi til å lage en liste over påmeldte, og annen relevant informasjon for arrangementet. 

Kontakt

Ved spørsmål om personvern og Posisjon ta kontakt med daglig leder og databehandlingsansvarlig Hanne Walstad.