Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om smått og stort som opptar oss i Posisjon

Se våre retningslinjer for personvern
Trenger du hjelp til å finne riktig retning?
Ta kontakt

For å sikre en gjennomført visuell profil er vi avhengig av en gjennomarbeidet brand guide – eller profilmanual på norsk. Men å lage manualen er bare en liten del av jobben. Det aller viktigste er at profilen er lettfattelig – og ikke minst tilgjengelig – for alle som skal ta den i bruk.

Å samle alle visuelle elementer på én plattform, gjør det enklere å administrere og distribuere hele merkevaren i riktig format, størrelse, tone of voice osv. Dette sparer tid og gjør arbeidshverdagen til de som jobber med merkevaren mer effektiv. I tillegg kan du stole på at elementene du tar i bruk er de siste oppdaterte, og ikke en gammel variant som noen har lagret på server. 

En digital profilmanual er tidsbesparende og sikrer en mer profesjonell merkevarebygging. 

Corebook er en nettbasert profilhåndbok, og det publiseringsverktøyet Posisjon bruker for å digitalisere profilmanualer. Ved bruk av Corebook sikrer vi at bedriftenes merkevare og grafiske profil blir tilgjengelig for de ressursene som skal bruke den. 

Her vil man alltid finne siste versjon av profilen, og hindrer dermed at ansatte henter ut profilelementer fra ulike plasser på server og forringer merkevaren gjennom ukorrekt bruk. Gjennom Coorbook vil ansatte, samarbeidspartnere og leverandører alltid ha tilgang til riktig logo, farger, fonter, bilder og ulike maler som bedriften ønsker å ha tilgjengelig til bruk.

I Corebook samles alt visuelt materiell – klart til bruk i den digitale plattformen. 

Lyst til å høre mer om hvordan vi jobbe med digitale profilhåndbøker?

Ta kontakt med kommunikasjonsrådgiver Alexandra på alexandra@posisjon.no / 95038500

Lyst til å lese mer?

Nedenfor ser du to tidligere nyhetssaker vi tror du kanskje vi like, ta en titt da vel.

Hold deg oppdatert om smått og stort som opptar oss i Posisjon