Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om smått og stort som opptar oss i Posisjon

Se våre retningslinjer for personvern
Trenger du hjelp til å finne riktig retning?
Ta kontakt

Vi har flyttet til byens nye oase!

Posisjon har tatt mac’ene under armen og flyttet ned til Teknobyen. Vår gode og mangeårige samarbeidspartner Octi dro samme vei, og vi fortsetter vårt hyggelige bofellesskap.

Den nye beliggenhet representerer et skifte og en ambisjon om å være en del av et miljø i vekst. Posisjon sitt mål er å være i forkant av utviklingen, og de nye lokalene er et viktig ledd i vår strategi. Vi ønsker å være der det skjer, slik at vi står enda bedre rustet til å hjelpe deg med å oppnå dine mål.

Nå som vi er nærmere sentrum, er vi også enda nærmere flere av våre samarbeidspartnere, kunder, venner og nettverk. Døra vår står åpen for deg, kun få skritt unna sentrale knutepunkter, forretningssentre, buss, trikk, tog – you name it! Vi har investert i å skape et moderne og tilgjengelig arbeidsmiljø, enkelt tilgjengelig for deg når du trenger det. Våre nye kontorer gir oss muligheten til det.

Den nye adressen vår er Professor Brochs gate 12. Vi har gjesteparkering i kjelleren under oss, og heisen går rett opp til våre lokaler i 5. etasje. Like enkelt som før! Enten det er en uformell prat over en kopp kaffe, eller et planlagt møte, står vi klare til å møte deg med åpne armer i nye, lekre lokaler.

Vi byr på det samme eierskapet, kreativiteten, teamworket og engasjementet – bare på ny lokasjon! Velkommen til oss.

Lyst til å lese mer?

Nedenfor ser du to tidligere nyhetssaker vi tror du kanskje vi like, ta en titt da vel.

Hold deg oppdatert om smått og stort som opptar oss i Posisjon