Grafisk designer, webutvikling, reklamebyrå i Trondheim, digital kommunikasjon, innholdsmarkedsføring, logo, webdesign, grafisk design

Vi bygger sterke merkevarer!

Hvilke assosiasjoner gir din merkevare?

Posisjon er et fullservice reklamebyrå i Trondheim med 100 prosent fokus på våre kunders resultater. Vi jobber blant annet med visuell identitet, logo, grafisk design, tekst og innholdsmarkedsføring, konseptutvikling og webutvikling. Budskapsformidling gjennom film, foto, illustrasjoner og animasjon er noen av de fysiske produktene vi leverer, og kreativitet er et av våre virkemiddel for å oppnå målbar effekt. Ikke minst er våre leveranser innen kommunikasjon forankret i en tydelig strategi for helhetlig og metodisk tilnærming. Vi måler vår suksess i din suksess.

Så, har du en synlig merkevare? Hvem er du til for, og hvorfor? Og hvordan skal vi fortelle om deg og din bedrift til verden? En merkevare er definert som summen av assosiasjoner målgruppen har til en tjeneste, et produkt eller en bedrift. Når vi snakker om å bygge sterke merkevarer så handler det om å forene assosiasjoner og omdømme rundt et enhetlig og tydelig budskap. Vi ser etter det unike, det som gjør at nettopp du og din bedrift blir valgt – om og om igjen. Les mer om posisjonering og merkevarebygging.

Merkevarer bygges innenfra, men de oppleves utenfra. 

Områder vi jobber med innen kommunikasjon:

Kommunikasjonsstrategi: Vi utvikler tydelige kommunikasjonsstrategier forankret i bedriftens strategi med resultatorienterte kommunikasjonsmål. Vår tilnærming er datadrevet og målrettet.

Helhetlig profilering: En helhetlig profil gir konsistens og gjenkjennelse og bygger en sterk merkevare. Vi hjelper deg med å utvikle en helhetlig merkevareprofil som reflekterer din bedrifts verdier, og ønskede assosiasjoner. Vi eliminerer risiko ved å kvalitetssikre merkevaren.

Konseptutvikling: Vi skaper strategiske og kommunikative konsepter som posisjonerer din bedrift i markedet, tiltrekker seg oppmerksomhet og gir resultater.

Kampanjeutvikling: Vi utarbeider strategiske kampanjer som når de rette målgruppene og interessentene til rett tid med rett budskap.

Grafisk design: Fra nettsider til annonser, vi leverer attraktivt og funksjonelt grafisk design for alle flater. Ved bruk av animasjoner og levende bilder gir vår grafisk designer liv til din merkevare. En rik verktøykasse lar oss utforske nye muligheter og lar oss visualisere det som enda ikke har funnet sted. Våre webutviklere har fokus på funksjonell og moderne webdesign.

SoMe, nyhetsbrev, og digital kommunikasjon: Vi et reklamebyrå i Trondheim som er samlokalisert med Octi, et digitalt mediebyrå som tilbyr tjenester innen alt fra TikTok og betalt annonsering til frontend- og systemutvikling. Vi benytter oss av smarte samarbeidspartnere, løsninger og systemer som skaper resultater.

Innholdsmarkedsføring: Vi produserer artikler, nyheter, reportasjer, blogger og intervjuer av journalistisk kvalitet og tyngde. Uten godt innhold er det heller ingenting å kommunisere!

En merkevare er summen av assosiasjoner målgruppen har til en tjeneste, produkt eller en bedrift. Hvilke assosiasjoner gir ditt merke?

Vi brenner for å skape kommunikasjon som engasjerer, involverer, berører og, ikke minst, oppnår mål. Vi har lang erfaring innen alle disipliner av kommunikasjonsfaget og vår ambisjon er å utgjøre en forskjell for våre kunder. I over 20 år har vi dyrket ASK-modellen: Analyse, Strategi og Kommunikasjon, fordi vi er overbevist om at det er kombinasjonen av disse tre elementene som er de viktigste bærebjelkene for ønsket og varig effekt. Vi tar ut kommunikasjonen i profesjonell grafisk design, webutvikling og reklamekampanjer. Les mer om Posisjon her

Har du lyst til å vite mer om hvordan vi kan gi deg og din bedrift en synlig posisjon som skaper positive assosiasjoner? Ta kontakt med Hanne eller en av de andre rådgiverne i Posisjon for å høre mer om hvordan vi kan jobbe med kommunikasjon som bygger sterke merkevarer. Posisjon er et reklamebyrå lokalisert i Trondheim, men har kunder fra hele landet.

hw@posisjon.no / 950 38 500