Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om smått og stort som opptar oss i Posisjon

Se våre retningslinjer for personvern
Trenger du hjelp til å finne riktig retning?
Ta kontakt

Ikke alle, men mange av selskapene vi i Posisjon jobber med, har etablerte verdigrunnlag for sin bedrift.

Det vil si at de har et sett med verdiord som skal fungere som en veiledning for bedriftens handlinger, beslutninger og atferd. Men, så er det jo ikke slik at jobben stopper i det ordene blir hengt opp på veggen. Det er faktisk da den begynner.

I løpet av denne våren har vi gjennomført en verdigunnlag-prosess sammen med gjengen i Lillerønning Snekkerifabrikk. Her tar de verdigrunnlag på alvor, og sammen har vi jobbet frem et sett med spilleregler som sier noe om hvordan vi omsetter verdiene i bedriften til handling i det daglige. Alle ansatte har vært involvert i prosessen, og underveis har vi tatt en avsjekk hos styret. Les om hvorfor verdier er viktig.

Vi har blant annet gjennomført medarbeiderundersøkelse, revitalisert visjon og verdier, samt etablert spilleregler i fellesskap.

Alle som besøker Lillerønning på Kotsøy vil bli eksponert for verdigrunnlaget. Dette vil henge godt synlig på strategiske plasser både i administrasjon og i produksjonen. Verdiene blir også en del av presentasjonsmateriell til både intern og ekstern bruk.

Som et enkelt håndfast bevis på verdigrunnlaget, har alle ansatte fått med seg «Lillerønnings Lille Blå» hjem. Slik lager vi stolte ambassadører. Les mer om undersøkelser og innsikt

Vi gleder oss til å følge Lillerønning videre på reisen.

Lyst til å høre mer? Kontakt Terje for en prat.

tl@posisjon.no / 900 99 409

Lyst til å lese mer?

Nedenfor ser du to tidligere nyhetssaker vi tror du kanskje vi like, ta en titt da vel.

Hold deg oppdatert om smått og stort som opptar oss i Posisjon