Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om smått og stort som opptar oss i Posisjon

Se våre retningslinjer for personvern
Trenger du hjelp til å finne riktig retning?
Ta kontakt

I Posisjon jobber vi mye med verdier, på vegne av våre kunder, men også med våre egne. Dette gjør vi fordi et godt implementert verdigrunnlag gir en tydelig retning for våre beslutninger.

Verdier fungerer gjerne som et moralsk kompass som hjelper ansatte og ledere med å ta riktige og konsistente valg. For at verdiene skal ha en reell betydning så bør vi med jevne mellomrom sjekke innom verdigrunnlaget for å være sikre på at de beslutningene vi tar, faktisk er i tråd med kjerneverdiene vi har blitt enig om, og ikke minst vår langsiktige ambisjon.

Her har du tre gode grunner for at også din bedrift bør jobbe (mer) med verdier:

Identitet og kulturbygging

Verdigrunnlaget bidrar til å forme identiteten til bedriften, og til å bygge en sterk bedriftskultur. Det definerer hvem vi er, hva vi står for og hvordan vi ønsker å bli oppfattet både internt, men også ut mot omverdenen.

Verdigrunnlaget bidrar til å skape bedriftens identitet, og til å bygge en sterk bedriftskultur. Det definerer hvem vi er, hva vi står for og hvordan vi ønsker å bli oppfattet både internt og eksternt.

Kunderelasjoner og omdømme

Et tydelig verdigrunnlag hjelper oss med å bygge sterke og lojale kunderelasjoner. Når verdigrunnlaget matcher godt med våre kunders verdier og forventninger, skaper det tillit som gjør at man føler seg knyttet til bedriften. Et godt omdømme avhenger også av en tydelig og etterlevd verdiplattform. Og som vi vet; et godt omdømme vil tiltrekke seg nye kunder og styrke bedriftens konkurransekraft.

Engasjement og motivasjon

Et godt forankret verdigrunnlag vil bidra til å engasjere og motivere de ansatte. Når vi som ansatte identifiserer oss med verdigrunnlaget og ser at bedriften faktisk lever etter verdiene, opplever vi en sterkere tilknytning til arbeidsplassen vår og er mer motiverte til å bidra til bedriftens suksess. Dette betyr høyere produktivitet, lavere turnover og et mer harmonisk arbeidsmiljø. Igjen; mer trivsel og lojale ansatte.

Kort oppsummert: et godt etablert verdigrunnlag bidrar til å definere bedriften, bygge sterke relasjoner og skape en kultur som støtter opp under visjoner og mål. Les om verdigunnlag-prosessen vi gjennomførte sammen med Lillerønning Snekkerifabrikk.

Et veletablert verdigrunnlag er rett og slett en viktig drivkraft for suksess og bærekraftig vekst.

Kanskje har din bedrift et etablert verdigrunnlag som det trengs å blåses liv i? Eller kanskje har man lyst til å starte fra scratch. Vi bistår med alt fra tips og råd i en uformell kaffeprat, til definerte prosjektbeskrivelser med innhold, fremdrift og budsjett. Les om hvordan du kan ta verdiene ut i handling

Hvis du har lyst til å høre mer om hvordan vi jobber med verdier i Posisjon, så ikke nøl med å ta kontakt.

hw@posisjon.no / 95038500

Lyst til å lese mer?

Nedenfor ser du to tidligere nyhetssaker vi tror du kanskje vi like, ta en titt da vel.

Hold deg oppdatert om smått og stort som opptar oss i Posisjon